2010-11-22

Oj då

Tiden går fort när man har roligt, här ekade det tomt i alla fall sen nån dryg vecka.
Karla har hunnit med att hälsa på hos tandläkaren, vilket gick över förväntan. Det gapades, räknades tänder, låtsaspolerades och en tand bananpenslades av mamman. Som tack/muta valdes en rosa tandborste med grodprins liksom plastig glittergroda.
I söndags drog simmet igång igen. Svante fick stor guldstjärna på sin premiär som Sjöstjärna. Simmade som en tok och kastade sig i från kanten så fort att mamman knappt hann med (speed i vattnet?). De flesta dessutom med strålande resultat utan kallsupar. Till och med ryggläge gick galant i denna pool (lugnande i vattnet?). Karlas återkomst till minisimmet har förflyttats till det mysigare Klitterbadet i Falkenberg. Resultat av det är aningens skeptisk flicka. Startade med perfekta bensparkar (för första gången) och kastade sig i med stor glädje. Dock avtog glädjen när man inte fick göra precis som man ville... Att försöka vända och simma tillbaka till kanten vägrades och hämta saker på botten vågades inte. Däremot gick flytkorv, simfötter, undervattenssim och ryggläge fina fisken.
På det stora hela...

2 kommentarer:

farfar sa...

Heja Svante o Karla,
ni har ett stort ansvar att föra pappans stolta simtraditioner vidare och ni ser ut att klara det galant! Ni ligger flera år före honom i vattenvana. Snart kan ni be honom visa snorkel och cyklop.
Heja, heja!

ullrika sa...

det gick väl skitbra! för att vara första gången på bamselänge!