2011-08-01

Hokus pokus

2 veckor senare var han över magiska gränsen.


Undrar hur länge bara... Sondmat tre gånger per dag har resulterat i mindre och mindre mat. Knappt nån idé att erbjuda ens. Det finns andra favoriter.


Fast när man inte ätit nåt på flera timmar och inte ens äter 4 chips känns det ändå lite oroande att sonden snart försvinner. Lillfisens extra 10 % har gjort honom rundare både på våg och för ögat. Skönt att se.

4 kommentarer:

Kallelin sa...

Svantegos! Skönt att höra att du nått den magiska gränsen. Se nu till att äta ordentigt när sonden försvinner så vikten inte dalar. Det fixar du killen!

ullrika sa...

Grattis lilla tiopoängare!

Jag håller med om att det är lite oroande att han inte bryr sig om att äta, å andra sidan är det kanske så (håller tummar bamsehårt!) att han kommer på att han inte gillar att vara hungrig och därför börjar äta när sonden väl är borta?

Löööv!!

Farmor sa...

Svantisen kommer att äta massor med mat när han börjar på dagis. Då ser han alla andra barn äta och vill göra likadant. Hoppas! Massor med pussar och Du har varit tapper och duktig med att ha en slang i nosen.

mormor sa...

Mormor håller med farmor och tror och hoppas på att Svantisen tar efter kompisarna på dagis och äter bra! Puss gullunge :o)