2011-03-16

Doktorn kan komma

I väntan på doktorn vägdes Svanten till ynka 8815 g och det är ca 350 g mindre än för en månad sen :-(. Så nu ser kurvan ännu värre ut och i praktiken har han inte gått upp sen i somras. Längden ser ut att börja dippa den med. Glutenprovet (transflutaminas, IgA och E) var negativt så läkaren utesluter celiaki. Hjärtat lät bra och efter dubbelkoll med EKG och blodtryck har även hjärtat friskrivits. Nya prover för att kolla fler allergier, inflammationer, elektrolyter och el-fores är tagna, och rör att fylla med både det ena och andra fick vi med oss hem. Det var en stursk bebis som gick med på allt detta utan några större protester, lite avmattad av trötthet troligen och i min famn orkade han väl inte riktigt slåss. Vår lilla hjälte.


Roligast i väntrummet...

3 kommentarer:

Karolin sa...

Duktig Svante!! Hoppas vikten ökar snart - alltså inget kräk för din del =)

Farmor sa...

Lille Svante!
Farmor blir så orolig. Be om att få bara det du tycker är gott och försök och ät det. Kanske du vill ha semlor med massor med grädde. På fredag kommer farmor så att vi kan gå på dansen. Håll ut! Pussar i massor, även till den lilla Karlan. Hoppas att kräket är slut och att du blir pigg.

Anonym sa...

Sötaste lilla Svante, klart man vill ha mer av en sådan liten gos. Tillsammans är vi helt perfekta - helan & halvan. Jag saknade dig i söndags men fick åka lite kana samt cykla med Karla. Även om jag inte visade min bästa sida när det kommer till att dela leksaker var jag mäkta imponerade av allt hon gjorde och härmade friskt. Mamma hoppas däremot att hon inte härmar kräk ;-). Puss på dig och en stor kram till din fina familj.