2011-03-08

Polare

Benedictus höll sig som väntat borta, medan poliserna som väntat höll sig framme.


Det roligaste med deras vrålåk är att det är en Lamborghini (eller om de är ännu roligare än väntat och har klistrat det märket på sidan bara för att skoja till det). Oavsett är det ju bara för underbart!

Efter att ha vinkat hejdå till Vatikanen flanderade vi iväg till tipsade shoppinggator och restauranger och utan att ha planerat det hela sprang vi in i ett gäng monument. Överallt påminns man som Roms mäktiga historia, tyvärr ligger en del FÖR insprängda mellan husen för att komma till sin rätt (tex Fontana di Trevi) men det är ändå omöjligt att inte lägga märke till storslagenheten.








Kvällen avslutades på tipsad restaurang, Maccharoni, med resans dessertflopp...


Frozen fruits (...) with nuts and ice cream = glass packad i nötskal och frusna jordgubbar. Som tur var det inte min efterrätt :-D. Å andra sidan slapp vi kasta de €9 (!) i sjön eftersom de inte tog betalt för den. Kanske insåg de nåt? Annars god mat (som överallt) och billig dryck i supermysig miljö med gamla salamikrokar från tidigare affärsrörelse.

1 kommentar:

Malin Hedendal sa...

Åh längtar tillbaka till Rom. Vi var där när jag fyllde 30. Underbart ställe även om det är mycket folk. Hoppas ni hade det bra :-)