2012-04-27

Shop til you drop

Onsdag: Tog bilen (vad annars i LA) till Camarillo Outlet och några timmars shopping. Det kan ha varit så att de andra tyckte att jag var lite långsam... Men det fanns ju massor att titta på och ändå gick vi bara in i max 20 % av butikerna. Fast det räckte ju på sitt sätt. "Dyrast" blev ett par Diorglajjor och "billigast" blev en North Face dunparkas. Lite presenter till familjen slank också ner.

Efter en chocolate chip cookie-fadäs häromdagen (trodde jag köpte en, sparade den en dag innan bra ät-läge infann sig och först då upptäcker jag att chokladen förvandlats till äckliga russin!) fick jag till slut provat en riktig. Den och en iced coffee satt precis där den skulle.

Efter dryga bilköer hem hamnade vi sedan i Downtown för att hämta upp M. Ena gatan fancy restaurang, nästa gata smått kuslig. Sixth street har tagits över av hemlösa som öppet campar längs trottoarerna. För en ovan är det svårt att veta om det är lugnt eller ej, så det kändes bra med den falska tryggheten av att sitta i bilen. Ytterligare nåt kvarter bort hamnade vi på en vietnametisk restaurang som satt precis där den skulle i fyra hungriga magar.


Inga kommentarer: