2010-04-18

Ny säng

K: Fick sova i stora sängen i natt för första gången eftersom lillebror snart behöver spjälisen. Jag var överlycklig över sängen och somnade gott. På morgonen hojtade jag när jag ville gå upp. Perfa sovning; ingen urtrillning, inget utnyttjande av möjligheten att själv gå ur sängen och dessutom sov jag till strax efter 07!

3 kommentarer:

ullrika sa...

Oj sicka bravehearts! Här sovs det i Stokke stängd tills Maali opponerar sig. Milla får i värsta fall snarka i lånad spjälis tills hon eventuellt får ärva.

Nu har jag pillrat mig så jag hoppas Svante sovs gott. Så det är nåt nytta till med illamåendet menar jag... ont har jag ju nämligen likförbannat :(

Krams!

Annan sa...

Fast nån gång måste man ju och det var skönt att frigöra lite plats på Karlans rum. Å sicket mys det är att dela sängen sista minutrarna för gos och saga!

ullrika sa...

Det måste man, men vi väntar tills "problemet" infinner sig :)

Ja kvällssaga är supermys! Vi ligger å läser i vår säng (istället). Nån gång har jag lyckats få henne att somna med mig (dvs, förr = pre bråck). Nu galopperar hon iväg till sitt rum när hon är trött, "sova i MIN säng!" hojtar hon glatt och väntar på att bli ilyft!