2009-12-13

Glad lucia!


Idag är jag på kusin Edits dop och missar därför årets sista sim, men det är det värt. Har tjatat om kyrkans ding-dong länge nu så det ska bli skoj att få höra den inifrån.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, no!! Då vet jag en tjej som blir besviken. Men så är det i bland. Ha det gott!! Kram på er.
/ Karolin

Anonym sa...

Hej kompis! Letade efter dig på simmet fast mamma sagt att du skulle yill kyrkan. Man vet ju aldrig, ibland luras mamma. Vi var bara tre på simmet, och vi fick vara på den djupa delen. Gissa om jag stajlade och simmade med bara simfötterna och sen utan oxå. Jag saknade dig!!!Tomt på simmet utan dig, och efter jul säger mamma att jag sak börja simma med massa nya barn. Hur ska det gå??? Kram Nova

Theo och Norah sa...

Åh, så roligt med dop =) Jag har fått höra ett alldelens eget luciatåg idag som kom till vår dörr. Det var fiint!
Fortfarande ingen lillebror utanför mammas mage alltså? Imorgon är det den 14e & min mamms verkar ha röstat rätt om han inte haft bråttom ut idag....
KRAAAAM

ullrika sa...

hihi till Theo (och ni andra), hoppas jag inte gör mig ovän om jag viskar att det nog kan hända att din mamma prickat rätt? med en dag hit eller dig eller så :)

tänker på dig jättemycket Karlamamman, det vet du! å du Karla, om du vill leka med mig och Maali är det bara att säga det till din farmor eller mormor eller var du nu är så ska vi nog kunna arrangera nåt skojsigt!

puss å kram i lövhögen lilla sötnos!!

Anonym sa...

Hej Maali
Jag är hos fafa och marmor, vi väntar på att få veta när vi får träffa lillebror, som jag tror har tittat ut från mammas mage i natt. Tyvärr får jag inte åka till sjuhuset, dom tror att jag har med mej svininfluensa. Hurra för Svante, min egen lillebror.
Karla genom Marmor

maali sa...

hej Karla!

jag har hört det där att syskon inte får hälsas på å det är väldigt väldigt tråkigt tycker jag. men jag hoppas dom hinner ändra på reglerna på en månad? fast risken är liten säger mamma... å andra sidan är det kanske bra för nyförlösta föräldrar att få ha sin nya bäbi (dvs din lillabror) alldeles för sig själv nån eller några dagar!

otroligt roligt att höra att han troligen äntligen hittat ut lille Svanten!! dundergrattis såklart! hoppas vi får höra snart om hur allting gått!

massa massa kram igen!

Pappan sa...

Hej alla nyfikna!
Känner mig som far manad att berätta hur det gått. 02.47 2009-12-14 kom Elof Svante Eriksson ut. Han vägde 4180g och var 53cm lång.
Mor och son mår bra och jag hoppas dom sover just nu. Det behöver dom båda.
Webbis kommer nog upp under morgondagen på sjukhusets hemsida. Men kan inte lova något.
//Pappan (lite stolt...)

ullrika sa...

tjohoo!! "lite stolt"?! jag är för fasen stolt!!

heliga ko va roligt!! ofattbara mängder grattis och kramar till er alla fyra från oss på morkullan!!

Anonym sa...

Stort grattis till er alla! Och välkommen till världen Svante!! Kram på er!! / Karolin, Marco, Nova, Ida & Lukas

Anonym sa...

En massa massa grattis till er lilla Svante! Läste hos Ullisens nosar att han hade tittat ut nu. Och så läste jag ju det här oxå! Hoppas att allt gick bra och att ni mår bra allihop!

Kram Linda Thelander

Theo och Norah sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Theo och Norah sa...

Fyrverkerier från oss i Amhult!!!!
//Theo, pappsen & mammsegull