2010-08-27

Angående kommentarer

Superkul att få lite kommentarer och livstecken från er därhemma. Ett litet tips angående detta dock: När ni kommenterar, vänligen använd *Namn/URL*. Då skriver ni in ert namn (exv Alice) på den raden. Raden för webadress går fint att lämna tom. Då kommer det i kommentaren stå att 'Alice sa...' istället för 'Anonym sa...' som det oftast annars står och det är så trist. Tyvärr går inte dessa val att ändra som standard. Kram på er.

3 kommentarer:

Melkermamman sa...

Du menar att du vill veta VEM som skriver till er? :-o ;-)

Eva sa...

Hej på er allihopa.
Jag tycker det verkar som att ni har det väldigt bra. Barnen verkar ha funnits till rätta trots värmen. Tänderna växer tydligen bra. Här hemma skiner solen i dag och vi jobbar på med kohuset. Vi har inte hört något från bilverkstaden, vi skall ringa dit eftersom dom inte hör av sig. Imorgon lördag är det Skällinge marknad med följande jippo i prästgården på kvällen, det missar ni.

Famo

ullrika sa...

tänk att det skulle behövas en Thailandsresa för att få lite sprutt på inläggsfrekvensen ;) på ett vis är det såklart trevligt att läsa om hur ni har det, men jag skulle kunna tänka mig att ge avkall på den trevligheten för det är väldigt ännu mycket trevligare att träffa er i verkligheten!

massa löv till er, och hälsa Karla att det ska vara roligare att va uttråkad på semester än hemma! om hon liksom kanske inte kommit på det själv än ;D

KRAMS!