2010-08-30

Koh Tao spikat

På måndag drar vi vidare mot ö-livet och Koh Tao. Har bokat transfer och boende i två veckor, men behöver visst en natt till då vi räknade fel 'skyller på värmen'... Men det löser sig säkert när vi kommer dit. Vi ska bo på Simple life resort som inte alls känns särskilt simpelt, men vi fick ett ok pris till slut där och valen stod mellan rätt kass och lite för fint i nästan samma prisklass så då fick det bli detta. Ser framemot handdukssvanarna :-).


3 kommentarer:

Famo sa...

Kul att ni drar till ett annat ställe. Det ser jättefint och lyxigt ut. Ta gärna en närbild på svanarna, så kanske man kan lära sig att tillverka dylika. På det nya stället kanske det inte går att blogga, då tror vi att om det är tyst från er är allt bra.
Barnen ser ut att trivas, åtminstone Svante, som utvecklas med stormsteg. Karla kanske saknar lekkamrater och är för blyg för att leka med Thai-barnen. Hoppas det går över.
Puss och kram, vi längtar efter er.
Famo

Anna sa...

Självklart! Svanar på hemmaplan vore ju guld. Vi kan sälja på torget. Hemtex brukar ju ha rea ibland ;-).

Det ska gå och blogga från hotellet med så vi hoppas på det. Annars är det precis som du säger.

Karla nämner sällan sina kompisar eller andra barn så det går över förväntan. Med sällan menas nån gång varje dag, men inget tjat. Gladast blir hon faktiskt över bilderna från Johns Place. De kollar hon ofta på :-). Så er saknar hon garanterat.

Kusinvitamin sa...

Åh vad härligt, där har vi inte varit! Dyk, sola o käka för oss! Hade gärna kommit o varit med er... Säkert lite lyxigare än vad vi är vana vid :0) puss o kram