2010-08-25

Svante skaffar tjej

Idag när vi var ute och åt kvällsmat blev Svante uppraggad av en liten tjej. Hon ville mest pussa honom så jag som storasyster fick sätta ner foten och sätta stopp för eländet. Oj oj vad jag kommer få mycket att göra i framtiden.
Published with Blogger-droid v1.5.5

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt!
Hälsa mamma och pappa från kajsa

Anonym sa...

Hej! Kul att se bilder från er. Det verkar som ni har det bra. Hoppas allt fungerar för er. Jag såg att ni blev utan ström. Var försiktig med den. Vi byter inte ens glödlampor, men vi är lite fega. En fråga finns det någon "handyman" i det lilla huset mitt emot vårt hus?
Karla och Svante är riktiga hejare på att bada.
Ha det fortsatt bra
Susanne

Anna sa...

Hej Sanna!
Jodå, allt är under kontroll. Tror vi... :-D. Svenskagrannen mittemot är här. Kanske inte så "handy", men hjälper till med allt han kan när vi frågar. Strax utanför grinden bor ju en thailändare och han har vi hälsat på, men inte så mkt mer. Var det han du menade? Det har varit förbi en slangkilla som ville ha betalat för att tömma toaletter etc, så honom körde vi ut ;-). Lamporna i poolen är trasiga så det har vi sagt till om, men de vanliga killarna verkar inte göra det. Otto har mailat dig om detta.
Stor kram till er och stort tack för att vi för hyra ert hus :-)