2008-02-09

Melodifestival

Var väl inget vidare. Sov till och från. Passade på att vara uppe lite extra. Är ju ändå lördag... Julian var här på middag. Han satt i min Stokke, trivdes super. Själv satt jag i sittern som vanligt. Men kanske skall jag få en Bumbo (nej, ingen potta. Bebisfåtölj så klart, det måste man ju ha...).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lilla gumman!

Klart du skall ha en Bumbo att sitta i. Ser kul ut!
Vad dom hittar på!

Puss från mormor

Anonym sa...

tjohoo!

min mamma har också hört talas om och tittat på bumbosar (fast hon visste inte att dom hette exakt så). om ni ska köpa på nätet kan ni kanske köpa ihop?

ser mycket fram emot att få se din leoparddräkt! ladda och fota fort! min leopardoutfit, från h&m, fick jag först inte ha för pappan för han tyckte den såg ut som nåt tjejerna i gränsstäder har på sig.. men när han väl fick se den på ändrade han sig och tyckte den var fin. såklart!

krams!

Annan sa...

Maali:
Bumbu-buddies - why not? Mamma förhandlar just nu med Babyhuset, men de verkar inte ta vara på chansen så då blir det Internet. Pix för en röd...

Löv
PS Bild utlagd. Lika samma dräkt. Som vanligt. Varför ändra på ett vinnande koncept. Mammorna kanske köper samma ikväll med...

Anonym sa...

kanske känner jag nån som kan förhandla också?

vi lär nog få tillfälle att återkomma i ärendet :) t ex imorron!

tjo!

ps. lajm hade passat hos oss kanske?