2009-11-19

Ajaj ajjmen

Fick en spruta idag mot svinis. Anade var som var på gång så fort sköterskan bad mig ta av mig tröjan. Vägrade och skrek i högan sky... Så det blev en spruta under fasthållning och efteråt gick jag och klagade på "ajaj i ajjmen". Fick en kanelbulle på Hajen efteråt som plåster på såren och den hjälpte lite i alla fall.

4 kommentarer:

ullrika sa...

jag körde förberedande pedagogik vilket gjorde att kiddi förväntansfullt följde med in till sticksiga sköterskan. kan väl säga att hon var nyfiken men våldsamt missnöjd när det gjorde så ont. klok sköterska tog sig några minuter att låta henne slappnas igen.

har fortsatt förberedande stilen och pluppade panodil innan sovning. får se om den hindrar nattvak och febergråt?


ps. hur gick det att andas? vill du/ni låna skiva som övas? den är asabra, om än lite töntig!

Anonym sa...

Nova sa inte ett pip när hon fick sticket i låret idag. Var mest intresserad av plåstret hihi Hoppas att det inte kommer några efterdyningar av sprutan. Pappan fick sin spruta via jobbet i onsdags och frossade rejält inatt, men nu är han fit for fight igen. Bara jag som inte har fått sticket ännu i familjen, verkar dröja ett tag till innna jag får den med....

Kram på er
Karolin

Farfar o farmor sa...

Stackars Karla,
hoppas att du inte går baklänges också. Värken i ajjmen går nog över om du bara sover lite!
Välkommen ut till oss imorgon.
Farmor o farfar

Edit sa...

Hej lilla kusin. Armen, det var vuxet. Själv var det låret som gällde. Sprutor suger och drama queens som vi är gäller det att passa på att spela ut hela registret. Du fick kanelis, jag fick välling. Smart.

Big love,
//Edit