2008-01-05

Modebebis

Försöker hinna använda alla mina kläder. Är ett bortskämt barn och jag växer i frisk takt så det är inte lätt. Drar nu 56 i kläder, men mina coola sparkdräkter i stl 62 är också lagom! De säger att jag är lik pappa, men jag verkar också ha ärvt mammas långa överkropp. Nu är jag så hungrig att jag håller på att döööööö. Måste äta nuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla sötnosen! Du är jätte fin i din "grod-overall".
Puss från mormor

Anonym sa...

aha! skickade din mamma också sina tomtar en trappa ner :)

jo, skötbordsmobiler är skoj! de kan inspirera till stordåd. som inatt när jag gjorde en pojkkiss längs med benet så hela magen och pyjamas och typ allt annat också blev alldeles blött. det roligaste var att pappa blev imponerad! det tråkigaste var att jag ju var tvungen att byta pyjamas. det hade jag inte räknat med å var en klar miss i planeringen för fy så trist det är att byta kläder. jag går gärna i pyjamasmysis hela dan om jag får bestämma. men det får jag inte. alltid. hehe!

snart ses vi!
krams!

Annan sa...

EmmaLi, din rackare! Bäst bara att tillkännage att det är mormor som sprungit en trappa ner. Är man lilla grodan så är man!

Anonym sa...

Vad stor du blivit Karla! Tufft med grodoverall och jympadojor. farmor tycker du är en riktig godisflicka. Nu ses vi snart när du skall döpas. Hälsa din mamma Anna att farmor tvättat dopklänning om hon tycker att du skall använda den. Du kan ju också få säga din åsikt.
Stora pussar från farmor, säkert från farfar också men han sover på soffan.