2008-03-04

Lite förkyld

Förra veckan klarade jag mig utan mat nattetid (fast nappen fick pluppas in 4 ggr istället, men då somnade jag om direkt) och mamma var mäkta stolt, men sen kom nog nåt litet virus i min näsa och då vill jag äta för att lossa lite på snoret och trösta mig själv... Så de senaste nätterna har jag kompenserat och istället ätit 3 ggr per natt vilket jag inte gjort sedan jag var liiiiten!

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha! om jag håller mig anonym vet du inte vem jag är!

skulle gissa på att ni sovit som grisar inatt båda två - detta eftersom jag själv matat mitt lilla gryn fyra gånger.. :)

usch och fy. blä. trist.

tur att dom är så jefla gulliga. söta barn kommer ju nämligen undan med vad som helst!

Anonym sa...

"jefla" avslöjar sig så väl min vän! Nix pix, inte sovit nåt. Vi är hur trötta som helst!

Anonym sa...

Ojda, min lilla tjej fick också för sig för ett tag sen att äta 2-3 ggr per natt, men det har faktiskt gått ner, bara 1 nu. Så det går väl förhoppningsvis över. Tänder ? Hört att det kan va så då. Kram

Anonym sa...

attans då.

men vet du? jag kan faktiskt skriva en alldeles korrekt svenska också! och då har du minsann ingen aning om vem jag är - shit va svårt det var

lustigt att våra tre små glin beter sig så lika? inte för att ni vet vem jag är, men jag som vet vem både jag och ni är kan garantera att de är väldigt lika. :)

ps. du måste förresten haft en lite jobbig natt kompis? mitt barn var bara uppe en endaste gång.